Ervaringen

Je kiest niet zomaar voor een school. Je denkt goed na over waar je kind past en maakt een goed overwogen besluit. De mogelijkheid om een studiebeurs te winnen zal ook niet het argument zijn om voor deze school te kiezen, maar wat wel de doorslaggevende factor kan zijn is het feit dat dit niet alleen een heel goede, maar ook een heel leuke basisschool is. Dat zie je terug in de ervaringen van ouders en (oud-)leerlingen:


Wat ouders zeggen

Sinds ze op de Wegwijzer zit, is mijn dochter er qua leren 100% op vooruit gegaan.

De gezellige en veilige sfeer zorgen ervoor dat ik deze school iedereen aanraad. Veel ruimte voor beweging en midden in een groene omgeving.

Ik zou willen dat ik mijn oudste zoon deze school ook had gegund, mijn dochter vindt het hier namelijk fantastisch!

Het team van leerkrachten is gehecht aan deze school en haar leerlingen. Ze zijn enorm betrokken.

Groep 1 t/m 8 speelt met en leert van elkaar. Dat maakt de leerlingen enorm sociaal.

Hier ben je geen nummertje, maar wordt er naar het individuele kind gekeken. Je wordt gezien en geholpen. Dat zorgt voor zeer goede leerresultaten.


Wat (oud-)leerlingen zeggen

De beste tijd van mijn leven had ik op de Wegwijzer, ik zou het zo weer overdoen.

Het grote sportveld met speeltuin aangrenzend aan het schoolplein zorgden voor genoeg plek in een natuurlijke omgeving om wat energie kwijt te raken in de pauzes.

Hier zijn vriendschappen voor het leven ontstaan. Ruim 20 jaar later nog altijd bevriend met elkaar.

De gecombineerde klassen zorgden ervoor dat we meer contacten hadden en elkaar onderling konden helpen als dat nodig was.

Als ik terugkijk op mijn basisschool-jaren dan kan ik alleen maar zeggen dat het mij altijd een fijn gevoel heeft gegeven en dat ik blij ben dat ik hier naar school heb mogen gaan.

Een kleine, maar heel knusse school met leuke leraren! Je krijgt alle hulp en aandacht die nodig hebt.