Gastenboek

Wij horen graag ervaringen van oud-leerlingen en oud-ouders, maar ook van huidige betrokkenen bij de school. Hoe heb jij jouw tijd daar ervaren? Wat maakt deze school zo leuk en waarom help jij mee om samen deze school te behouden? Laat het weten in de reacties.

4 gedachten over “Gastenboek”

 1. De Wegwijzer, het schooltje op Sinderen waar ik mijn basisschooljaren met plezier heb doorgebracht. Als ik hier op terugkijk, kan ik alleen maar zeggen dat het mij altijd een fijn gevoel heeft gegeven en dat ik blij ben dat ik hier naar school heb mogen gaan. Een kleine, maar knusse school met leuke leraren!

  De gecombineerde klassen zorgden ervoor dat we meer contacten hadden en elkaar onderling konden helpen als dat nodig was. Tijdens de pauzes kregen we altijd genoeg tijd om te spelen op het grote sportveld met speeltuin en op het schoolplein. Genoeg plek in een natuurlijke omgeving om wat energie kwijt te raken⚽️🏓

  OBS de Wegwijzer is een school waar je alle hulp en aandacht krijgt die je nodig hebt! In mijn opzicht is het een TOP school & beveel ik het anderen zeker aan!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Like

 2. Mijn vader ging hier naar school, ikzelf ook en na jaren elders gewoond te hebben kwam ik terug en gingen ook mijn dochters naar De Wegwijzer. Allemaal hebben we hier een hele fijne tijd gehad! Het kleinschalige karakter maakt dat kinderen veel aandacht krijgen en dat je je als ouders snel verbonden voelt met de school en andere ouders. Het zou eeuwig zonde zijn als zo’n goede school zou verdwijnen. Zonder school is Sinderen niet compleet!

  Like

 3. Als oud-leerling van de Wegwijzer, kijk ik terug op een erg leuke basisschooltijd! Ik ben altijd met veel plezier naar school gegaan. De wegwijzer doet mij denken aan een knusse en gezellige school, met aardige leraren en lieve klasgenootjes waar ik vriendinnen voor het leven aan over heb gehouden.

  De school was erg klein waardoor je alle aandacht kreeg die je nodig had. We zaten met meerdere groepen in 1 klas en dit is mij goed bevallen. We leerden van elkaar en hielpen elkaar waar nodig.

  Naast de leerzame en leuke lessen kijk ik ook fijn terug op de altijd gezellige pauze’s, op het schoolplein met speeltoestellen en het grote sportveld waar we altijd genoeg beweging kregen.

  Ik zou mijn basisschooltijd zo over willen doen! Ik beveel anderen de school zeker aan.

  Like

 4. Vriendinnen voor het leven dat is het eerste dat in mij opkomt als ik denk aan mijn tijd op de Wegwijzer. We zijn met elkaar begonnen op de peuterspeelzaal en hebben nu (25 jaar later) nog regelmatig een gezellige borrel-bijklets-avond 🍀❤️.

  Een kleine school met betrokken juffen en ouders. Of je nou in groep 1 zit of in groep 8 elke ouder en elke juf kent jou en zal je helpen als dat nodig is.

  Met meerdere groepen in 1 klas is wat mij betreft altijd een goed idee. Elkaar helpen, samen spelen en niemand buitensluiten wordt je op deze manier met de paplepel ingegoten.

  En dan nog dat mega sportveld, de klimrekken en het schuurtje met allerhande fietsjes, skelters en ga zo door. Volgens mij heb ik heel wat kilometers gemaakt op het veld.

  Ik denk dat iedereen zijn/haar kind (en zichzelf als ouder uiteraard) een plezier doet met een school als de Wegwijzer. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s